Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nazwalam je mojego dziecinstwa bo takie ciasteczka zawsze jak bylam mala robila moja babcia, teraz moja mama odkopala ten przepis i je zrobilam i smakuja tak samo jak tamte od babci
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 213
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 752
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1797
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 233
Polecam.
Odsłon: 268
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 213
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 752
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1797
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 233
Polecam.
Odsłon: 268
Składniki
skladniki na ciasto posiekas a nastepnie zagniesc i wstawic na chwile do lodowki,
ciasto rowalkowac,radelkiem wycinac dowolne ksztalty, maczac w roztrzepanym jajku i cukrze,
piec w teperaturze 180 stopni okolo 10 minut