Do góry

Desery Przepis na:

Ciasteczka owsiane, orzechowo - migdałowe

Ciasteczka owsiane, orzechowo - migdałowe

Autor:

Przepisów i artykułów: 159 Ocena: 1578

Dodano:

Odsłon: 10336

Ciasteczka z otrębów, orzechów i migdałów - polecam!

Składniki

  • 2 szklanki otrębów owsianych, 1 szklanka mąki pszennej,
  • 1 szklanka płatków migdałów, 1 szklanka siekanych orzechów włoskich,
  • 1/2 kostki stopionego masła, 2 łyżki jogurtu,
  • słodzik / cukier / miód aromat maślany
> 6 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy.
    Rękoma formujemy kulki i spłaszczamy.
    Układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
    Ciasteczka pieczemy około 15-20minut w temperaturze 180stopni.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń