Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczne ciasteczka z otrębów i mąki kukurydzianej, o smaku kokosowym :)
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 10
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 33
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 23454
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 430
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 253
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 10
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 33
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 23454
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 430
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 253
Składniki
Wszystkie suche składniki: mąka, otręby, proszek i kokos mieszamy. Margarynę kroimy na małe kawałki, dodajemy jajka i słodzik. Mieszamy z suchymi składnikami i miksujemy, powoli dolewając mleko. Gotową masę nakładamy łyżką na blachę wyłożoną papierem do pieczenia, spłaszczamy. Można posypać kokosem. Ciasteczka pieczemy ok 25 minut w temperaturze 180stopni.