Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNE MAŁO PRACOCHŁONNE,CHOĆ CZAS CHŁODZENIA JEST DŁUGI WARTO JEDNAK POCZEKAĆ.CIASTECZKA DŁUGO SĄ ŚWIEŻE.POLECAM.
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 87
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 181
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 87
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 181
Składniki
Z podanych składników zagnieść ciasto,wsawić do lodówki na ok12godz.Po upływie czasu ciasto wyjąć z lodówki rozwałkować na 2cm i wycinać foremkami.
posmarować wycięte ciasteczka z góry rozmąconym jajkiem i posypać cukrem.Wstawić do piekarnika 180stopni.życzę smacznego!!!!!!!!