Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasteczka serduszka"
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 84
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 205
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 485
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 1021
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 80
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 84
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 205
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 485
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 1021
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 80
Składniki
ciasta połącz i zagnieć. Wstaw na pół godziny do zamrażalnika. Rozwałkuj ciasto i wykrawaj ciastka za pomocą foremki w kształcie serduszek.
Ciasteczka piecz 15 minut w temp. 180°C. Z lukru odlej kilka łyżek i wymieszaj je z odrobiną różowego barwnika. Na przestudzone ciasta wyłóż biały lukier.
Gdy zacznie zastygać , wylej cienkim strumieniem paseczki w ozdobny wzorek. Odstaw do zastygnięcia.Źródło: Dobry Tydzień