Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciastka z ogromną ilością nasion. Są banalnie proste w wykonaniu i zrobisz je w ekspresowym tempie.
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 342
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 223
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34677
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 184
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 342
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 223
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34677
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 184
Składniki
Masło za pomocą miksera ucieram z cukrem na gładką i puszystą masę. Następnie dodaje jajo, mąkę, proszek do pieczenia, szczyptę soli i łyżkę mleka. Wszystkie składniki dokładnie ze sobą łączę.
W mniejszej misce mieszam ze sobą otręby owsiane, rodzynki, ziarna słonecznika i pestki dyni, które następnie przesypuję do ciasta. Całość mieszam dokładnie za pomocą łyżki.
Ciasteczka formowane za pomocą dłoni, układam na wyłożonej papierem blaszce. Piekę 15 minut w temp. 180 st. C.