Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 16
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2228
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 246
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1553
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 16
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2228
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 246
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1553
Składniki
TWARÓG ZMIELIĆ, ODDZIELIĆ BIAŁKA OD ŻÓŁTEK, DO BIAŁEK DODAĆ CUKIER I CYNAMON - "ROZTRZEPAĆ". DO TWAROGU DODAĆ MĄKĘ, MARGARYNĘ, ŻÓŁTKA, PROSZEK DO PIECZENIA-WYROBIĆ CIASTO, WŁOŻYĆ NA KILKANAŚCIE MINUT DO LODÓWKI, WYJĄC, ROZWAŁKOWAĆ, WYKRAWAĆ SZKLANKĄ KRĄŻKI. JABŁKA OBRAĆ POKROIĆ W ÓSEMKI, NA KAŻDY KRĄŻEK UKŁADAĆ KAWAŁKI JABŁEK, ZLEPIAĆ JAK PIEROGI PIEC NA ZŁOTY KOLOR W TEMP. 180 STOPNI. GORĄCE MOCZYĆ GRZBIETAMI W ROZTRZEPANYM BIAŁKU - SMAKUJE WYBORNIE !!!