Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciastka bez pieczenia, chrupiące i bardzo dobre.
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 31
Zbliżające się święta wielkanocne zainspirowały mnie do stworzenia czegoś wyj...
Odsłon: 1026
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 338
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 31
Zbliżające się święta wielkanocne zainspirowały mnie do stworzenia czegoś wyj...
Odsłon: 1026
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 338
Składniki
Wszystko, oprócz płatków włożyć do garnka i wymieszać. Podgrzewać na wolnym ogniu ciągle mieszając. Zagotować do momentu ukazania się pęcherzyków. Zdjąć z ognia i dodać płatki. Szybko wymieszać, nabierać łyżką małe porcje i układać na blaszkę.Można w rekach robić kulki.Schłodzić do zastygnięcia..
Przełożyć na talerz.