Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciastko francuskie z brzoskwinią i serem.bardzo proste i szybkie.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 45
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 25
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 231
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 783
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 45
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 25
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 231
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 783
Składniki
ser mieszamy z cukrem,żółtkiem i odrobiną syropu.
połówki brzoskwiń dzielimy jeszcze na pół.z ciasta wycinamy kwadraty nieco większe od części brzoskwiń.nakładamy łyżeczką ser i owoc,przykrywamy drugim ponacinanym kwadratem lekko dociskając.
pieczemy na blasze w 180st około 15minut.