Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasto ananasowo-migdałowe"
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 321
Smak wiosny!
Odsłon: 367
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 129
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 369
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 321
Smak wiosny!
Odsłon: 367
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 129
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 369
Składniki
Cukier rozpuść w gorącej wodzie. Gotuj, aż powstanie gęsty karmelowy syrop. Dodaj masło, wymieszaj.
Zdejmij z ognia i wylej na dno tortownicy. W syropie rozłóż plastry ananasa osączone z zalewy.
Połącz wszystkie na ciasto.
Dobrze wymieszaną masę wylej na warstwę owoców, po czym wstaw całość do piekarnika rozgrzanego do 170°C i piecz około 70 minut.Źródło: Kurier TV