Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 478
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 9710
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 127
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 739
Sernik "Jajko sadzone" idealnie będzie pasował na świąteczny stół, choć bez o...
Odsłon: 142
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 478
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 9710
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 127
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 739
Sernik "Jajko sadzone" idealnie będzie pasował na świąteczny stół, choć bez o...
Odsłon: 142
Składniki
W rondelku podgrzewam i mieszam ze sobą wodę, połamaną czekoladę, cukier, margarynę, kawę. Studzę. Dodaję jajka, mąkę z proszkiem, miksuję. Gruszki obieram, wycinam gniazda nasienne, nacinam, nie przecinając do końca.
Do foremki wlewam ciasto, obkładam gruszkami, posypuję pokruszonymi orzechami. Piekę 50 minut w 170 st. C.