Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest mieciutki i świeżutkie po upieczeniu ;)
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 30
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 104
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 30
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 104
Składniki
Mleko podgrzać,żeby było letnie,dodać drożdże,2 łyżki małe cukru,wymieszać i posypać trochę po wierzchu mąka,jak urośnie to dodać resztę składników i wymieszać.Jak będzie za gęste to dodaj troszkę mleka,tylko nie za dużo żeby było wodnite.Ciasto wlać do formy i piec 45 minut;*
Gdy sie upiecze posyp ciasto cukrem pudrem będzie pycha.