Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasto drożdżowe ze szpinakiem"
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 126
Polecam.
Odsłon: 1025
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 126
Polecam.
Odsłon: 1025
Składniki
Na maśle zeszklij posiekaną cebulę.Dodaj szpinak i duś kilka minut. Wciśnij czosnek, dodaj jajko i przyprawy.
na ciasto wymieszaj, zagnieć, rozwałkuj i wyłóż na natłuszczoną formę.
Na połowie ciasta rozsmaruj nadzienie, posyp pokruszoną fetą i zakryj drugą częścią ciasta.
Piecz około 25 minut w piekarniku rozgrzanym do 200°C.
Przepis nadesłała: Katarzyna GierulaŹródło: Kurier TV