Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ciasto faszerowane pieczarkami"
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 226
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 84
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3320
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 226
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 84
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3320
Składniki
na ciasto zagnieć.
Na oleju zeszklij poszatkowaną cebulę, a następnie podduś ją ze startymi na tarce pieczarkami.
Ostu dzone połącz z mięsem, surowym jajkiem, bułką tartą i pokrojonymi w kostkę jajkami ugotowanymi na twardo. Dopraw masę solą i pieprzem.
Rozwałkowane ciasto podziel na dwie części. Jedną rozłóż na blaszce i podpiecz w 200°C. Następnie nałóż farsz i posyp go resztą startego ciasta. Danie piecz godzinę.
<strong>Przepis nadesłała: Joanna Tokarz</strong>Źródło: Kurier TV