Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pięknie wyrasta, jest pulchne i wilgotne.Znika w mgnieniu oka.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 34
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 22
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 167
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 225
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 774
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 34
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 22
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 167
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 225
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 774
Składniki
Wszystkie składniki oprócz kakao i winogron umieszczam w misce .Mieszam krótko, tylko do połączenia składników.Tortownice wykładam papierem do pieczenia i wylewam ciasto.Zostawiam trochę ciasta , aby wymieszać z kakao.Na góre układam winogrona.
Resztę ciasta mieszam z kakao i przykrywam winogrona.Wstawiam do piekarnika na ok.40 min. w tem.180 stopni.Piekę do tz.suchego patyczka.Studzę i lukruję, ale można posypać cukrem pudrem.