Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto marchewkowe w zupełnie nowej odsłonie. Na wytrawnie. Z nutką sezamu.
...ale pyszny.
Odsłon: 668
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 52
Polecam.
Odsłon: 603
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 329
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 123
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5105
...ale pyszny.
Odsłon: 668
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 52
Polecam.
Odsłon: 603
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 329
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 123
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5105
Składniki
Piekarnik nagrzać do 180 stopni. Jajko wbić do miski i ubić za pomocą miksera. Marchewkę zetrzeć na grubej tarce, wymieszać z jajkiem. Dodać marchewkę, hummus, masło, jajko, sok z marchwi, imbir, cynamon, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną. Zmiksować, aż do uzyskania jednolitej masy. Przelać do kokilki. Wstawić do piekarnika i piec przez 30-40 minut (bez termoobiegu: góra i dół). Wyjąć i podawać.