Do góry

Desery Przepis na:

Ciasto na krakersach

Ciasto na krakersach

Autor: beata1984

Przepisów i artykułów: 22 Ocena: 137

Dodano: 13.11.2011

Odsłon: 20511

łatwe w wykonaniu

Składniki

> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Zrobić krem: 3 szkl mleka zagotować z cukrem i cukrem wanilinowym. Resztę mleka wymieszać z mąkami i ugotować budyń. Zimny utrzeć z masłem.

  2. Dużą blachę wyłożć krakersami, posmarować kremem, teraz druga warstwa krekersów i znowu krem. Tak samo trzecia warstwa krakersów i krem. Wierzch można posypać kokosem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń