Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 176
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2843
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 176
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2843
Składniki
Rozpuść drożdże i odstaw na 10 minut. W misce wymieszaj mąkę, cukier, sól i wlej drożdże. Wyrób ciasto bardzo dobrze. Odstaw na 10 minut. Włóż ciasto do miski, polej oliwą i wyrób. Podziel na porcje i uformuj w kule.
Przykryj folią i odstaw na 50 minut.Nagrzej piekarnik do 230 st. Celsjusza. Ciasto wałkuj, i posyp je mąką. Uformuj ciasto w placki. Piecz 15 minut.