Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
spód pod pizzę posmarować przecierem pomidorowym i posypać ziołami prowansaldzkimi położyć ser żólty, pieczarki, kukurydzę, szynkę, salami i inne składniki które lubimy
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 141
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 273
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 113
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3336
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 141
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 273
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 113
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3336
Składniki
drożdże rozmieszać z mlekiem dodać mąkę i wyrobić ciasto aż będą się pojawiały pęcherzyki powietrza zostawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu kiedy ciasto zwiększy swoją objętość dwu krotnie ciasto można roznieść na pizzę i dodać składniki piec w piecu nagrzanym na 180-190 C ok 20-25 minut