Do góry

Dania główne Przepis na:

CIASTO PIEROGOWE

CIASTO PIEROGOWE

Autor:

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 38

Dodano:

Odsłon: 22498

Szybkość wykonania, super łatwe, przepyszne

Składniki

5-6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Wszystkie składniki zagnieść, wyrobić ciasto pierogowe, napełnić farszem wg. uznania. Gotować ok. 4 min.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

malaRoman 29 października 2013 smaczniejsze i mięciuchne ciasto; zamiast wody mleko , zamiast masła 3 łyżki oleju , ciasto musi odpocząć "zlasować" się ok godziny przykryte ściereczką :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń