Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie ciasto z czerwoną lub czarną porzeczką.
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 25
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 541
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 771
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 25
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 541
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 771
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Składniki
Jajka intensywnie miksujemy z olejem i dodajemy cukier. Mąkę przesiewamy i dodajemy łyżeczkę proszku do pieczenia. Wsypujemy do miksowanej masy i dokładnie mieszamy.
Ciasto wlewamy do wyłożonej papierem formy (lub silikonowej) dodajemy oczyszczone owoce lekko je ubijając. Pieczemy 30- 40 minut w 175*C