Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 98
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 179
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 461
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 267
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 98
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 179
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 461
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 267
Składniki
galaretkę rozmieszać w szklance gorącej wody razem z żelatyna ,ostudzić,odlać połowę,Do drugiej połowy wlać 1/2 szkl. mleka wymieszać dodać owoce i wlać do tortownicy wyłożonej biszkoptami wstawić do lodówki na 10 minut,następnie wlać odlaną galaretkę wstawić do lodówki na 5-7 minut zrobić to samo z pozostałymi dwiema galaretkami i mlekiem udekorować wstawić do lodówki