Do góry

Desery Przepis na:

Ciasto ucierane.

Ciasto ucierane.

Autor: Befado

Przepisów i artykułów: 38 Ocena: 315

Dodano: 30.07.2011

Odsłon: 20772

Zawsze się udaje.

Składniki

5-6 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jajka,cukier,cukier waniliowy i miękką margarynę utrzeć.

  2. Dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia.Dokładnie wymieszać.

  3. Wyłożyć na wysmarowaną tłuszczem i wysypaną bułką tartą blachę.

  4. Poukładać na górze ciasta owoce.Lekko wcisnąć w ciasto.

  5. Piec 50 minut w temp.180 stopni.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń