Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe wykorzystanie kuchennych resztek.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 216
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 758
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1804
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 277
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 216
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 758
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1804
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 277
Składniki
Czerstwy chleb rozdrobnic na kawalki. Zalac najlepiej cieplym mlekiem. Gniesc razem rekami. Dodac jajka, wmieszac. Dodac kakao, dobrze wymieszac z cala masa. Dodac cukier, jezeli ktos lubi bardziej slodkie ciasta mozna cukru dodac wiecej. Po czym calosc przelozyc do wysmarowanej margaryna foremki (jak np. na lasagne, lub karzdej innej nie zbyt duzej). Piec przy 180°C przez 45 min. Smacznego !!