Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ciasto z gruszkami"
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 113
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 113
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Składniki
Gruszki obierz, pokrój. Rozpuść 5 dag cukru. Włóż miód, gruszki i podgrzewaj 5 minut. Zimną masę wlej do tortownicy wyłożonej folią aluminiową. Ułóż na niej połówki śliwek.
Cukier zmiksuj z margaryną. Dodaj żółtka, mąkę, proszek, ubite białka. Wyłóż na owoce. Upiecz ciasto. Zimne, odwróć.
Porcje 15, 70 min, cena 1,35 zł, kalorie 235 kcal.Źródło: Takie jest życie