Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie ciasto, idealne na jesienne dni...
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 89
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 172
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 89
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 172
Składniki
Utrzeć czekoladę a następnie wymieszać wszystkie składniki ciasta. Wyłożyć głęboką blachę papierem do pieczenia i równomiernie rozprowadzić ciasto. Piec w termoobiegu w temperaturze 180 ° C przez około 20 minut.
Odstawić do ostygnięcia, a następnie wymieszać cukier puder z grzanym winem do powstania czerwonego lukru i rozprowadzić go na schłodzonym cieście. Gdy polewa wystygnie, pokroić ciasto na kawałki.