Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie w wykonaniu i wilgotne w środku
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 64
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 31
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 174
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 798
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 64
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 31
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 174
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 798
Składniki
Jajka ubić z cukrami na puszystą masę ,dodawać po trochu mąkę z proszkiem a na końcu rostopioną i przestudzoną margarynę ,połowę ciasta wylać do okragłej formy z kominkiem na to położyć pokrojone w cienkie plasterki jabłka ,rodzynki,połamaną na małe kawałki czekoladę i posypac połową kokosu zalać drugą częscią ciasta a na wierz posypać resztą kokosu ,piec ok 40 minut w 180 stopniach.Życze smacznego.