Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie proste i bardzo dobre
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1765
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 162
Polecam.
Odsłon: 240
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 209
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1765
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 162
Polecam.
Odsłon: 240
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 209
Składniki
Z margaryny 5 żółtek cukru mąki i proszku wyrobić gładkie ciasto, podzielić na dwie części i do jednej dodać kakao jasne ciasto wyłożyć na blaszkę na to pokrojone w gruba kostkę lub ósemki jabłka.Z 5 białek i 1/2 szklanki cukru ubijamy pianę na koniec dodajemy kisiel,rozkładamy na jabłkach,na górę ciemne ciasto można pokruszyć lub nałożyć jak posypkę albo zetrzeć na tarce.Piec około 60 minut w 180 stopniach.Po upieczeniu można posypać cukrem pudrem. Życzę smacznego