Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto i bardzo łatwe w wykonaniu.
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 76
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 81
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 76
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 81
Składniki
CIASTO: cukier i jajka ubijamy mikserem, dodajemy maślankę i oliwę. Mąkę mieszamy z proszkiem do pieczenia i powoli dodajemy do ciasta. Na koniec wsypujemy cukier waniliowy.
Owoce układamy na cieście.
KRUSZONKA: Miękką margarynę ucieramy z cukrem, nastepnie dodajemy mąkę. Rozkruszamy na owocach. Pieczemy 55 min w 180 stopniach.