Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 247
Polecam.
Odsłon: 735
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36246
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 406
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 247
Polecam.
Odsłon: 735
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36246
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 406
Składniki
Ubic bialka dodajac stopniowo cukier żółtka olej make z proszkiem do piecz.Ciasto podzielic na dwie czesci do jednej dodac nutelle.Ciasto jasne wylac do tortownicy nastepnie ciemne i piec w piekarniku ok30-35min.Odsaczyc mandarynki,wylozyc na ostudzony biszkopt,wysmarowac ubita śmietaną posypac wiórkami czekoladowymi.Włożyc na lodówki na 2-3godz.