Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do tego ciasta nie muszę namawiać, każdy wie że jest bardzo smaczne i nie potrzeba specjalnych umiejętności aby je przygotować .....
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 128
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 722
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 37
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 396
Polecam.
Odsłon: 463
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 128
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 722
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 37
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 396
Polecam.
Odsłon: 463
Składniki
Białka ubić na sztywno i stopniowo dodawać cukier dalej ubijając do wyczerpania cukru. Następnie dodajemy żółtka,wodę,oliwę,mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Całość delikatnie łączymy za pomocą drewnianej łyżki. Blacha 24 x 40 Truskawki obrać z szypułek, opłukać pod bieżącą wodą Jedną galaretkę truskawkową rozpuścić w 250 ml wody , Biszkopt nasączyć,następnie ubić 250 ml śmietany na sztywno, wlać jedną rozpuszczoną chłodną galaretkę połączyć mikserem, wylać to na nasączony biszkopt, Poukładać truskawki zalać tężejącą galaretką truskawkową 4 galaretki rozpuścić w 7 szklankach wody Włożyć do lodówki na kilka godzin
Smacznego !!!!