Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam smakoszom podrobów,danie wyszło aromatyczne i bardzo smaczne:)
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 373
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 97
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 24
Polecam.
Odsłon: 425
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 373
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 97
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 24
Polecam.
Odsłon: 425
Składniki
Nerki oczyścić z tłuszczu,pokroić na talarki i ugotować po 5min.3-4 razy zmieniając wodę. Ostatni raz gotować 10min. Wszystkie warzywa pokroić w cieńkie paski,smażyć do zrumienienia. Nereczki obtoczyć w mące i obsmażyć.Gotowe dodać do warzyw,wymieszać i zajadać.
Smacznego życzę!