Do góry

Dania główne Przepis na:

Cińszczyzna po mojemu

Cińszczyzna po mojemu

Autor: agatokaj

Przepisów i artykułów: 104 Ocena: 2190

Dodano: 02.06.2012

Odsłon: 7527

Na szybki obiad,bo taki musiałam dziś zrobić.

Składniki

5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Na oleju podsmażyłam marchewkę z selerem.W tym czasie pokroiłam pierś w paski,dodałam do marchewki i selera.Od czasu do czasu mieszałam.W tym czasie pokroiłam pora dodałam do reszty,potem pieczarki i paprykę.Następnie sos sojowy, rozrobiłam fix knorr dodałam do potrawy,przyprawę kamis.Chwilkę gotowałam i gotowe.Podałam z ryżem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń