Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna propozycja na obiad bądź na kolację. Polecam!
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1360
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 345
To świetny pomysł na rodzinny obiad w greckim stylu. Ta prosta w przygotowan...
Odsłon: 180
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 72
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1360
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 345
To świetny pomysł na rodzinny obiad w greckim stylu. Ta prosta w przygotowan...
Odsłon: 180
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 72
Składniki
Cukinie umyj i przekrój na pół. Wydrąż środki, miąższ zachowaj. Posól i popieprz. Ułóż skórką do góry aby sok swobodnie spływał. Miąższ drobno posiekaj. Na oliwie podsmaż przeciśnięty przez praskę czosnek. Dołóż warzywa. Duś przez ok. 5 minut. Farszem napełnij cukinię. Warzywa wyłóż na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Piecz w 200 stopniach C przez ok. 30 minut. Posyp tartą mozzarellą i jeszcze chwile zapiekaj do czasu aż się roztopi. Przed podaniem posyp posiekaną natką pietruszki.