Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A teraz propozycja dla wegetarian, ale i nie tylko. Zdrowo, smacznie i tanio, czyli 3 plusy i żadnego minusa! :D
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 31
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 96
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 299
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 31
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 96
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 299
Składniki
Cukinie myjemy, odcinamy końcówki i kroimy wzdłuż. Jej wnętrze wyjmujemy łyżką i odkładamy do miski.
Paprykę czerwoną kroimy w kostkę i wsypujemy do cukinii.
Następnie dajemy cebule pokrojone w kostkę.
Kukurydzę odcedzamy na sitku i wsypujemy.
Pomidory kroimy w plasterki i układamy na kukurydzy.
Pomiędzy każdym plasterkiem pomidora dajemy plasterek mozzarelli.
Tak przygotowane cukinie układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy w piekarniku ok. 50 min. w 180⁰C. :)