Do góry

Dania główne Przepis na:

cukinia lub ogórki z patelni

cukinia lub ogórki z patelni

Autor: fredzia_p

Przepisów i artykułów: 7 Ocena: 15

Dodano: 18.07.2010

Odsłon: 3173

lekka przekąska na upalny dzień

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Cukinie lub ogórki umyć, obrać i pokroić w grube plastry, końce odrzucić. Opruszyć ziołami, solą i pieprzem. Obtoczyć kolejno w mące, rozbitym jajku i bułce. Usmażyć z obu stron na złoty kolor. osączyc z nadmiaru tłuszczu. Podawac z keczupem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń