Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowaną cukinię używam jako dodatek do dań przez cały rok (np. leczo, sos, zalewa do zapiekanek itp)
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 782
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 118
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 782
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 118
Składniki
Sposób przygotowania: Cukinię obrać, poszatkować, posolić i odstawić na 4 godziny.
Następnie odcisnąć, dodać pokrojoną cebulę, natkę pietruszki koncentrat pomidorowy i zalać gorącą zalewą. Gotować około 15 minut i gorącą sałatkę nakładać do słoików, po czym odwrócić do góry dnem i wystudzoną odstawić w chłodne miejsce.