Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to zapiekanka cukinii z makaronem. Smakuje jak by była z grzybami.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 71
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 177
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 236
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 808
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 71
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 177
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 236
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 808
Składniki
Makaron ugotować al dente, odcedzić
Cukinie opłukać pokroić, cebule obrać pościekać podsmażyć na oleju .Dodać cukinię chwilkę smażyć, dodać kostkę rosołową i 1/3 szklanki gorącej wody.Razem poddusić, doprawić sosem sojowym i pieprzem, dodać opakowanie serka do smarowania kremowego cały czas lekko mieszając aż rozpuści się serek. zdjąć z ognia.
gotowa cukinię połączyć z makaronem wyłożyć do naczynia żaroodpornego wysmarowanego masłem posypać obficie serem startym na tarce i zapiec w piekarniku aż ser się rozpuści i będzie miał kolor jasno złoty.