Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 106
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 716
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 31
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 382
Polecam.
Odsłon: 437
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 106
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 716
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 31
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 382
Polecam.
Odsłon: 437
Składniki
Umyte i wysuszone cukinie krojimy wzdloz na pol i wydrazamy srodek za pomoca malej lyzeczki.Na patelnie wrzucamy olive z olivek cebule pietruszke zielona i srodki z wydrazonych wczesniej cukinii,dodajemy mieso mielone i szynke.Trzymac na ogniu przez okolo 15 minut mieszajac.Ddy mieso bedzie gotowe zciagamy z ognia wrzucamy do miski i czekamy az ostygnie nastepnie dodajemy jajko wszystko mieszamy. Cukinie nadziewamy farszem i wkladamy do formy wczesniej wysmarowanej oliva z olivek cukinie smarujemy z gory sosem pomidorowym i posypujemy serem parmeggiano. Wkladamy do nagrzanego piekarnika i zapiekamy ok 50 minut Smacznego