Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie powstało w 15 minut:) Po prostu nic innego nie było w lodówce, a byłam spragniona czegoś pysznego.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 744
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1795
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 158
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 262
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 744
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1795
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 158
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 262
Składniki
Najpierw smazymy cebulę, potem dodajemy cukinię i paprykę, na końcu kukurydzę. Wszystko dusimy. Parówke kroimy w plasterki i dorzucamy do warzyw. Na końcu podlewamy troszkę wodą i dodajemy koncentrat. Doprawiamy i dusimy aż zmięknie papryka i cukinia.