Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i szybkie w przygotowaniu danie.
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 403
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 542
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1429
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 127
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 403
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 542
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1429
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 127
Składniki
Zioła posiekać i przełożyć na dno brytfanki. Ułożyć ćwiartki. Podlać wodą (można użyć wywaru z gotowania warzyw, mięsa bądź dodać do wody kostkę rosołową) tak by prawie przykrywała mięso. Posypać z wierzchu solą. Piec w nagrzanym do 180 stopni piekarniku przez ok 35-45 minut. U mnie podane z kaszą gryczaną i sałatką. Smacznego.