Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na Święta tradycyjnie mamy swojskie wędzone polędwiczki, szynkę, kiełbasę. A do takich wędlin najlepiej pasuje ćwikła.
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32541
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 40
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 65
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 903
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 325
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32541
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 40
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 65
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 903
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 325
Składniki
Buraki ugotować do miękkości ( w szybkowarze gotuję 25 minut), ostudzić, obrać, zetrzeć na drobnej tarce. Chrzan obrać, opłukać, zetrzeć na drobnej tarce (najlepiej robić to na dworze:). Buraczki wymieszać z chrzanem, doprawić do smaku. Ćwikłę przełożyć do słoiczków, zakręcić, przechowywać w lodówce. Smacznego!