Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny pomysł na drugie śniadanie lub pyszny deser :-) smaczna zarówno na zimno jak i na ciepło
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 641
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1841
Polecam.
Odsłon: 5691
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 641
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1841
Polecam.
Odsłon: 5691
Składniki
Kaszę jaglaną dobrze opłukać na sitku i gotować ok. 20 min. w osolonym mleku (do momentu aż kasza wchłonie mleko i będzie miękka). Do kaszy dodać cukier i sok z cytryny i zmiksować blenderem na gładką masę. Przelać do miseczek. Podawać z ulubionymi składnikami, u mnie z rodzynkami i orzechami laskowymi. Można jeść jeszcze ciepłą lub po wystudzeniu. Smacznego :-)