Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowanie takiej lemoniady wcale nie jest trudne, ani pracochłonne. Jej smak orzeźwia w upalne dni, doskonale gasi pragnienie.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35989
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 161
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 291
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 342
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35989
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 161
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 291
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 342
Składniki
Cytryny sparzamy, przecinamy na pół i wyciskamy sok. Sok przelewamy do rondla, dosypujemy cukier i podgrzewamy do całkowitego rozpuszczenia. Następnie dolewamy wodę, zagotowujemy i ostudzamy. Lemoniadę przepuszczamy przez gazę, rozlewamy do butelek i wstawiamy do lodówki. Podajemy zimną.