Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty szaszłyk w ciekawym smaku
Polecam.
Odsłon: 698
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36145
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 206
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 352
Polecam.
Odsłon: 698
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36145
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 206
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 352
Składniki
Fileta myjemy i kroimy na kawałki 2cm, papryke w dużą kostkę, pieczarki na połówki, cytryne w kawałki 2 cm. Fileta marynujemy w curry i papryce około godziny. Nabijamy na patyczki do grilla na przemian mięso- papryka- mięso- cytryna- mięso- pieczarki- mięso itd. pieczemy na grillu do upieczenia fileta, można też zrobić je w piekarniku przy 200 st. około 20-25min obracając.