Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 33
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 5
Polecam.
Odsłon: 140
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 90
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 33
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 5
Polecam.
Odsłon: 140
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 90
Składniki
Cytrynę pokrojoną w plasterki, ze skórką ale bez pestek(będzie gorzkie) gotować z cukrem na wolnym ogniu przez 10 min
Po zdięciu z ognia wlać ostrożnie spirytus i przykryć pokrywką
Po ostygnięciu (najlepiej następnego dnia) po dokładnym zamieszaniu rozlać do butelek