Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dobry sposób na zagospodarowanie gotowanego kurczaka,który sam w sobie nie należy do potraw atrakcyjnych
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 590
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 864
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 590
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 864
Składniki
Cebulę drobno pokrojoną usmażyć na szklisto.
Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i pozostałe składniki
Mięso z kurczaka rozdrobnić palcami i dodać do potrawy.
Zalać niewielką ilością rosołu, aby konsystencja była taka jak np.flaków
Doprawić do smaku solą, cukrem i pieprzem.Gotować 10 minut.
Podawać na gorąco z białym pieczywem