Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 59
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 101
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 60
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 121
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 59
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 101
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 60
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 121
Składniki
Cząstki przełożyć do rondelka i podlać wodą mniej więcej do połowy wysokości, dodać liście laurowe, pieprz, ziele angielskie i ziarna musztardy. Dodać szczyptę soli. Gotować na małym ogniu przez ok godziny, podlewając wodą w razie konieczności.
Wszystkie warzywa pokroić w plasterki. Dodać do gotującego się mięsa.
Kiedy warzywa zmiękną. Odlać sos do osobnego rondelka i zredukować, dodać śmietany, przyprawić solą i pieprzem. Podawać. U mnie z pure i szpinakiem. Smacznego