Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam eksperymentować w kuchni a ten eksperyment udał się znakomicie.
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 131
Pyszna i szybka dwukolorowa babka którą przygotowujesz w pięć minut, idealna...
Odsłon: 22739
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 135
Polecam.
Odsłon: 5151
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 131
Pyszna i szybka dwukolorowa babka którą przygotowujesz w pięć minut, idealna...
Odsłon: 22739
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 135
Polecam.
Odsłon: 5151
Składniki
Ćwiartki natrzeć solą. Pieprz kolorowy rozbić w moździerzu i dodać łyżeczkę oliwy.
Przygotowany pieprz ułożyć na cząstkach. Wstawić do rozgrzanego do 180 stopni piekarnika i piec ok 30-40 minut.
Kapustę i cebulę pokroić w kostkę. Podsmażyć na oliwie. Dodać ok 1/4 szklanki wody i dusić aż kapusta zacznie mięknąć.
Dodać łyżkę buraczków, doprawić do smaku solą, pieprzem, sokiem z cytryny i miodem.
U mnie podane z kaszą pęczak. Smacznego.