Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna i smaczna domowa czekolada dla wszystkich.
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 360
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 90
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 19
Polecam.
Odsłon: 409
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 360
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 90
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 19
Polecam.
Odsłon: 409
Składniki
Wykonanie: Cukier, cukier waniliowy, margarynę i wodę rozpuścić w kąpieli wodnej. Mleko wymieszać z kakao, potłuczonymi orzechami i wymieszać. Gdy margaryna będzie lekko przestudzona, wlać do mleka i szybko wymieszać, po czym przełożyć do foremek. Wstawić do lodówki na dwie godziny, następnie polać rozpuszczoną białą polewą, posypać sezamem i ponownie schłodzić. SMACZNEGO.